Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια

Η φτήνια τρώει τον παρά, λέει ο λαός μας… δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό (διαβάζω δύο εκδοχές εδώ) αλλά όπως και να’ χει στις μέρες μας είναι αρκετοί οι άνθρωποι που ψάχνουν για φτηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Κατά την γνώμη μου δεν είναι ντροπή να ψάχνεις κάτι φτηνό, αν μπορείς να κάνεις εξίσου καλά «την δουλειά σου», ίσως με κάποιους παράλληλους συμβιβασμούς. Έτσι, λοιπόν, αν βρεις μια προσφορά με χαμηλότερη τιμή για κάποια αεροπορική πτήση και σε βολεύει (π.χ. η ημερομηνία) γιατί να μην την προτιμήσεις (;)

Και το να αναζητάς φτηνότερα εισιτήρια για το αεροπλάνο μπορεί να μην σημαίνει ότι δεν έχεις απαραίτητα τα χρήματα για κάτι πιο ακριβό, αλλά ίσως θα ήθελες να τα διαθέσεις κάπως αλλιώς, π.χ. να πάρεις ένα ταξί μόλις φτάσεις στον προορισμό σου ή να τα δώσεις σε κάποιον άπορο που τα έχει ανάγκη.

Αν λοιπόν η τιμή παίζει σημαντικό ρόλο για την τελική επιλογή του εισιτηρίου, τότε είναι αρκετά πιθανό με μια καλή αναζήτηση online στις προσφορές των αεροπορικών εταιριών να βρείτε κάτι που θα σας κάνει κλικ ώστε του το ανταποδώσετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *